Tildas saga

Min allra första jul
Så kom julen till oss. Mamma och pappa fuskade och öppnade julklappar några minuter efter tolv. Jag, syrran och brorsan fick minsann vänta. Vi gick upp på morgonen och åt julfrukost. Skinkmackor och tomtegröt, men jag älskar inte det så jag fick vanlig gröt. Precis när vi var färdiga bankade någon på dörren och Julia och Emil gick dit och öppnade och jag med. Så stod han där, han kom till mig. TOMTEN!!!! Lolan trodde aldrig i livet att det skulle komma en tomte och jag visste nästan inte vad en tomte var. Snäll var han. Han hade en stor säck med massa klappar och det stod Emil, Julia och sen TILDA! Det stod mitt namn och jag fick massa fina paket med härligt prassel. Helt lycklig var jag. Spännande snöre och kuliga saker innuti också. 

(null) (null)
(null) (null)
(null)





(null)
(null)

När vi hade lekt med alla saker och sovit och så, kom nästan alla jag känner hem till oss. Det var mormor och Kenneth och morfar och Kajsa och farmor och farfar och morbror Joel och farbror Thomas och tant Nettan och Martina. Hur många som helst. På tv gick det något som var färgglatt och det var kul att sitta hos farfar och titta. Det var spännande att hänga med farmor och mysigt att gosa hos mormor och morfar. Det var spännande med allt som hände runtomkring.

Mamma och jag, dagen till ära hade jag klänningen som Julia hade på sig under sin första julafton
(null)

Brorsan och Kajsa

(null)

Farbror Thomas trodde att han fick vara med på kort men... Inte!

(null)

(null)

(null)

(null)


(null)


(null)

Beskrivningen blir nog så, att det var precis som en julafton ska vara. Mycket folk. Mycket mys. Mycket god mat. Mycket trötta efteråt. Vi är glada över att vi fick vår mysiga morgon tillsammans bara vi i familjen också, då fick vi ladda upp med kvalitetstid för resten av dagen.